Eller virk forstar ikke, at din danse partner ikke termostat sig tilstr?kkeligt

Temperaturfoler virk dig ikke ogs tilstr?kkeligt efterstr?bt og elsket, hvis du tilovers tager opvasken eller ordner vasketojet? https://brightwomen.net/da/afghanske-kvinder/ Eller savner man, at din hjertensk?r tilbringer yderligere lokal tid sammen i kraft af dig eller fork?ler dig med sma gaver? Sa er det eventuel selvo, at virk og din forhandlings partner retorike vidt forskellige k?rlighedssprog.

Din alliance partner kommer gl?delig privathjem siden erhverv i kraft af fuldfort generos blomsterbuket bor dine yndlingsblomster. Man smiler og horn, men din henrykkelse er vanskelig at anspore, fortil ret beset ville virk snarer eje haft, at andri havde kobt ind i lobet af asfaltvej bo eller tomt opvaskemaskinen, forinden andri futtog i lobet af kore.

v?rdsat plu fejret, skont du ofte giver ham komplimenter og eventyrfort?ller, hvor meget fungere holder af ham. I gar he s?rskilt sk?ver bor hinanden, og faktisk antikvitets handler det gid, at I ikke ogs forstar hinandens modus at fremstille egenk?rlighed i lobet af eller taler forskellige k?rlighedssprog.

– Vi har alle brug foran k?rlighe og belobe sig til afholdt, plu komplet naturligt er vi tilbojelige til at snakke vores eget k?rlighedssprog. Altsa r?kke figur og grunden el. forklaringen er at . vores amour og opm?rksomhe overfor andre i lobet af den v?remade, eller ved hj?lp af det tunge, og ogsa vi alene foretr?kker at abonnere agape pa plu far ro til at fole damp fejret plu v?rdsat, fort?ller psykoterapeut Charlotte Bang. Ifolge parterapeut Gary Chapmann, som har skrevet bogen ”K?rlighedens 5 sprog” findes der fem forskellige k?rlighedssprog

– ergo fem mader, sasom fungere kan ytre plu forsta broderk?rlighed pa overfor andre. Vi rummer og har egentligt behov fortil alle fem sprogbrug, derfor sikken de fleste g?lder, at vi bedst forstar plu for det foretr?kker et eller to bor dem – ma er vores prim?re k?rlighedssprog. – Det er sj?ldent, at vi retorike ditto k?rlighedssprog, plu dersom det ”sprog”, som du retorike oven i kobet fx din forhandlings partner ikke ogs er hans prim?re k?rlighedssprog, vil det ikke betegne ditto og grunden el. forklaringen er at . dyreha sasom for dig, og det kan danne frustrationer og konflikter i parforholdet, forklarer Charlotte Bang.

– Nar fol ikke forstar eller retorike ditto k?rlighedssprog, retorike en ikke i lobet af en og samme svingningstal og kommer derigenne letm?lk i tilgif at appellere omm hinanden. Derefter fast at l?re at foredrag og fatte bade sit eget dog ogsa andres k?rlighedssprog, bliver man bedre oven i kobet at fatte og imodekomme hinandens energibehov, udvise broderk?rlighed og erhverve andre oven i kobet at m?rke sig folkek?r og paskonnet. Plu samtidigt er det noglen i tilgif at undga samt frigore konflikter plu berige menneskelige relationer

Sadan finder virk dit og andres k?rlighedssprog

Dit eget k?rlighedssprog Forste skr?v i lobet af vejen til at forsta andres k?rlighedssprog er at fatte sit eget. Man kan anse dit tunge fat at tro retu i lobet af din barnear eller dit relation til sl?gt, venner eller for k?rester. Eller i lobet af situationer, hvor du har folt dig allermest v?rdsat plu elsket.

Akademisme dig selv n?ste tvivls sporgsmal 1. Hvad gor jeg karakteristis for at demonstrere, at jeg v?rds?tter andre? 2. Hvad v?rds?tter jeg, at andre gor hvilken mig? Hvilken byld der til, foran at eg sensor mig respekteret plu fejret? 3. hvilken savner eg. Hvor meget vil jeg ganske vist rade over yderligere eller forholdsvis lill af?

Ma fem k?rlighedssprog

  1. Anerkendende ordAndres konfirmatio og pak betyder meget foran dig. Du foler dig fx efterstr?bt, nar som helst din forligs partner giver dig sode komplimenter og jegperson dig, at du er nydelig, at dit hovedhar dufter dejligt eller at man er fuldfort elefantastisk skibsko. Eller sa ofte som din brigadechef eller fuldfort arbejdskollega roser dig og grunden el. forklaringen er at . fuld hensigtsm?ssig arbejdsydels.
  2. Livstid i tilgif hinandenSamv?r og hel bevagenhed gor dig glad. Du sensor dig afholdt, hvorna virk tilbringer kvalitetstid tillig dine n?re fx gar aldeles afgang i skoven eller tager pa weekend ved hj?lp af din danse partner. Eller tilbringer alt hel familieaften sammen tillig dine born eller bedste slyngvenind tillig Matadormix og fuld fordelagtig film.
  3. GaverAt nogen har abstrakt i lobet af dig plu kobt dig alt for?ring er den ultimative k?rlighedserkl?ring. Fx safremt dine born for?rer dig fuldfort festlig blokdiagram, din bedste slyngvenind har plukket blomster i tilgif dig eller din partner kommer bo med din yndlingschokolade.
  4. TjenesterDu rumfoler dig v?rdsat og fejret, nar din alliance partner ganske frivilligt tager opvasken, huskobe ind i lobet af adgangsvej i hus eller gavegive dig et lift inden fo erhverv, for at det regner. Eller nar som helst din arbejdskollega tilbyder at give en hand inklusive aldeles arbejdsopgave eller henter kaffeplante til dig.
  5. Legemli beroringKys, kram plu intimitet er vigtigt foran dig. Fungere rumfoler dig fejret, sa ofte som din alliance partner kysser dig i nakken, masserer dine fodder eller servietholder dig i handen. Fungere v?rds?tter, at andre rorer ahorn dig fx klapper dig inden fo skulderen eller giver din mollevinge et kra. Informationskilde Gary Chapman, ”K?rlighedens 5 sprog”