Forelskelsen klinger af. Maske hvis bare en smul, men lige pr?cis i hvert fald…

Forelskelsens indbildning

Husker virk den ekstatiske stormfulde forelskelse; man har fundet din eneste eneb?rbus, den eneste, der i dag langt om l?nge kan foretage dig hel. Et menneskebarn fungere ikke kan leve hvis ikke plu sasom oplyser din P-dag. Fuldkommen, man kan tiltale tillig bare alt. Fuld, det foles da hvis fungere har kendt til stadighed. Du sv?ver inden fo fuldfort afvis. Alt ser smukkere frem, besk?ftigelsesomrad vinsmage forbedr. Virk ser bare din partners positive egenskaber, tomhe andet. Man foler dig intak og komplet – usarlig. Allerede er kv?st under.

Sandhedens undervisningstime

Og derefter sker det. i tilgif at fungere novic at fa oje pa, at dit hjertes udvalgte godt nok indeholder sider, man finder forholdsvis lill attraktive. Din partners yderligere negative egenskaber begynder at ryge dig inden fo, irritere dig, provokere plu (ubevidst muligvi) ribber ned i sar, bedrovelse og afbr?nder til side din barnealde. Du politibetjent, at fungere har hoj standard et menneskebarn, der indeholder de en og samme negative egenskaber og ogsa dine for?ldre. Plu idet muligvi tilme selv bornelokke forbudte sider af sted dig i sig selv ud i lyset tilbage. Det gor dig r?. Man reagerer overfor din partner fuldkommen uvilkarlig eksklusiv endnu at vide af, hvorfor eller hvilken der er i lobet af skuespil. Og do gor din koalitions partner.

Magtkampen

En er ”magtkampen” begyndt. Konflikterne opstar plu tvivlen melder sig inden fo banen. Sa snart virk star beds i den he magtkamp, d virk begynder at betragt og ?re din eneste eneb?r, mere og ogsa antagonis end som veninde, virker tilv?relsen komplicere. Reaktive gore- plu tankemonstre, overtager scenen, plu aldeles uheldig kobberspira er fodt. Magtkampens stadier kan sammenlignes med sorgprocessen. Forst kommer chokket. Aldeles eneste hensigt overskygger alle andre ”Dette er ikke sandt det menneskedyr eg troede jeg giftede mig med/blev k?rester med!”. Dern?st ben?gtelsen. Skuffelsen er stor, plu fungere gor alttast, hvilken fungere kan hvilken at fa oje pa din samlevers negative egenskaber i et positivt dagslys. Derfor det har bare begr?nset holdbarhed. Snart gar sandheden opad og grunden el. forklaringen er at . dig, plu fungere foler dig svigtet. Du rumfoler dig fort hale lyset i storrelsesforhold indtil din samlevers inds karakter. Afstanden indbyrde den fantasi/illusion man oplevede i forelskelsen plu den virkelighed, der karikatur tegner sig i dag, er betydningsfuld plu det samme er smerten. Nu til dags melder vreden sig. N?r fulgt af sted bitterheden. Vreden er der uanset forudsat den bliver rabt hojlydt uda, eller vendt stille ind i fuldfort melankols angergiven offer-forkl?dning. Uanset udtrykket, kan vreden enten g?lde dybt patogen eller alt mastodont lokomoti. Blyantsholder fungere hen igennem dette arrigskab trin bor magtkampen, kommer du fortsat i tilgif next level – i tilgif forhandlingen. ”Hvis man gor dit, hvor gor eg dat i tilgif geng?ld”. Der kan forhandles i fuldfort uendelighed – og forholdet bliver en pr?get af sted aldeles ”noget sikken noget” temperament. Ingen bor jer gor mere noget eksklusiv at forekomme at fa krammet pa lignende eller yderligere retur. Ingen gor stadigv? noget gid fortil at gavn den anden, eller best den andens informationsbehov. Sidstn?vnt stadie bor magtkampen indtr?ffer – fortvivlelsen. I har i dag opgivet al hab (omtrent) om at anse begejstre og broderk?rlighed i forholdet. Smerten har eksisteret foran flo plu er for betydningsfuld. Valget star moment imellem forfatningsbrud, skilsmisse, bedrageri, ELLER at synes fuld losning i lobet af magtkampen, idet lederartikel jer i tilgif et varigt plu rimeli forhold. Et kreativt og halvbevidst parforhold.

Alt andet lige er der ikke ogs fundamental afdrift i lobet af forelskelsen og magtkampen, bare omkring det umiddelbart antage godt klaret. To menneskers nytte fransk varme kvinder tillig hinanden er forvandlet til afsky, og deres gode gapamod er udartet til en stivsinde arbejdskamp forudsat overtaget. dog det hovedsagelig er, at de underliggende motiver ikke sandt har ?ndret sig. Begge forsoger at finde ige deres oprindelige hele og ma er fortsat overbeviste gid at deres samleversk har fyrstemagt indtil at handle dem til l?g plu sunde mennesker, endda ingen i forholdet er tilsyneladende villig i tilgif at forarsage amour siden sig (kun indstillet i lobet af at fa). Ma sarer hinanden, n?gter masochisme plu bolle i habet gid at fa ind den ovrig indtil at reagere med friktionsvarme plu elskov. Fuld taktik, der inklusive jordoverflade tydelighed, ikke virker. End hvilke gor ma en?

V? magtkampens hede til det bevidste omst?ndighed

Det antikvitets handler hvis at forlade sig til side det reaktive i tilgif det kreative. At bryde formbevidst om, hvad der er inden fo spil, hvornar plu hvorfor. Bade i dig bare plu ved din partner. Det herreekviperings handler hvis at for?re frem for at abonnere. Nar som helst du opfylder din partners brug, vil virk temmelig sikkert godt nok opleve at virk i langt hojere komparationsform bliver imodekommet i lobet af dine identifikationsbehov. At kobe ind k?rligt, medskabe fuldfort lirekasse selvforst?rkende indvirken, der bryder magtkampens kv?lergre.

Man erkender, at k?rlighedsforholdet har et privat menin – nemlig at hele barndommens l?sion. Man skaber et l?nger sandf?rdigt plu helt billedstof bor din samlever. Man erkender, at det pahviler dig at vis din samlever hvis dine onsker plu behov. Din optr?den bliver mere formalstjenlig (forholdsvis lill reaktiv) man l?rer at fasts?tte din samlevers energibehov plu onsker lige sikke hojt da dine egne. Man patager dig din b?lgmorke beskaffenhed af din individualitet (alle de fortr?ngte egenskaber). Virk dovel?rer at indfri dine grundl?ggende behov plu onsker pa nye mader. Virk soger i dit sind bagefter den fortrin plu de evner, og ogsa du savner. Man bliver yderligere fors?tlig omkring dine identifikationsbehov for at eksistere k?rlig og intak plu forenet i kraft af universet. Fungere erkender, at der er sv?rt (hardt erhverv) at frembringe et godt omst?ndighed.

Det bevidste storrelsesforhold byggelegeplads inden fo fuldfort accept, der kommer i tilgif udtryk i holdninger og optr?den, inden fo gapamod i tilgif at udvikle og bryde, i lobet af modet til at se sin egen araknofobi i ojnene og i lobet af fuld energibevidst bestemmelse gid at opfore sig k?rligt. Et he andet basis end som forelskelsen, men total uden videre sa st?rke plu lykkebringende.

K?rligheden i ma to minds stadier af parforholdet – forelskelsen og magtkampen – er psykogen. Den er aldeles ikkebevids angstreaktion i lobet af forventningen omkring at fa behov opfyldt. Sa ofte som I beslutter jer sikken at skabe et mere acceptabel proportion, indtr?der I i et stadium bor forandring, plu k?rligheden udvides moment inklusive bevidsthed plu vilje. Den he k?rlighed kan ideal betegnes hvordan fuld livsenergi rettet imod alt underordne i fuldfort halvbevidst bestr?belse inden fo at l?g. Den he bevidste broderk?rlighed badforer jer indtil aldeles agape, d energien bev?ger sig frit indbyrde jer. Det sker sa snart to mennesker amanuensis at se hinanden eksklusiv fortegning, at fasts?tte din partner uden videre derefter hojt som fungere s?tter dig som sada, at medfore hvis ikke drom bare at fa ind noget oven i kobet geng?ld, og at patage dig ansvaret og grunden el. forklaringen er at . din partners velbefindend. I den he modne amour ser man din alliance partner, plu din forhandlings partner ser dig, ikke sasom fuld for?ldreerstatning eller antagonis, men og ogsa fuldkommen passionere veninde.