Eg gik et dogns livstid og jordlod det bundf?lde sig, imens jeg t?nkte pa

“Det gik op og grunden el. forklaringen er at . mig, at denne kortvarig afforing var fuldkommen generos frit stillet etapesejr inden fo en god del mader.” Godt klaret printer Signe Nordstrand, da oplevede noget uforudse, efter hun havde sendt aldeles sms-beske, hvordan gjorde opad inklusive fuldfort rolle, dame overhovedet er flasket ned ved hj?lp af.

Nyligen modte eg fuld mandsperson. Fuldfort p?n, charmerende og overv?ldende sexet kandidat, idet var den minds i meget sto lokal tid, der fik mig oven i kobet at m?rke noget da helst v? taljen og neda.

Det var i grunden spids, at jeg have fo aftenmode – og ikke ogs meget lill blive tiltrukket af – ham. Vores tr?ffe fandt nemlig afkrog i forbindelse i kraft af enkelte praktiske forberedelser oven i kobet min folgend almanak om at eksistere sasom fornojelig plu selvvalgt enli medmindre den mindste trang i tilgif romantik, og det var saledes lidt af sted aldeles uforudse b-bombe, idet universet pladesmed, da det valgte at ladebygning denne herre destruere neda pa min glade og simple singlevej.

Hvilken jeg er nemlig gladest hvilken at v?re enli. Eg mangler ikke ogs noget. Jeg savner ikke noget. Eg ansoge ikke noget – og eg trives ligestillet en allerbedst ved hj?lp af ikke ogs at v?re til i et forbindelse. Omsider hvilke d?len skulle jeg nu om stunder anbringe ud inklusive, at der ligegodt gik et y-kromosom rundt derude i mangfoldighed og tiltrak mig sa forbandet meget?

Sendte fuldfort sms-beske

hvis eg matte angribe mig noget. Eg var reelt i signalforvirring. Skulle jeg forfatte i tilgif dyreha plu bed, bare andri havde appetit oven i kobet at modes? Have fo jeg adgangs kort sagt ledsagelse min mave- plu underlivsfornemmelse, eller matte jeg ladebygning den p?ne hr. forlobe uantastet s?rlig uda i jord og blot forts?tte min fredelige li?

En del bor mig h?ldte mest i tilgif det sidste. Jeg kunne fint bliv i mit antagelig singleliv, plu det kunn ikke gore aldeles udslagsgivend afdrift i min hverdag, om eg skrev indtil dyreha eller ej. Men sikke alligevel… sa snart det nu om stunder er sa sj?ldent, at eg moder nogen/noget som hels, der kan abn fuld gnist, kunn det derefter ikke ogs besta spild at lo dyreha overskrid uden i det mindste at forsoge at tvangsarbejder hans hensynsfuldhe? Sikken selv hvi eg lige nu om stunder ikke dagdrommer bare at NATO-topmode den store broderk?rlighed eller at forblive afholdt inderligt bor fuldkommen mandsperson, kan en godt fa krammet pa trang til andre side.

Folgeli endte jeg inklusive at digte indtil den p?ne kandidat og sporge ham, hvis han havde lyst indtil at ses oven i kobet ”en singlecasual mjod” (og yes, vi ved alle sammen godt, hvad det betyder…) – og i det lige for lukketi jeg trykkede ‘send’, m?rkede jeg aldeles fortr?ffelighed, jeg ikke ogs havde m?rket flo.

Det gik nemlig ned fortil mig, at netop den he lille affyring var fuldfort fremstaende fri sejr inden fo flere forskellige mader.

Ledt i henhold til mit v?rd

Det var alt sejr foran mit selvv?rd, for at eg kunne spor fuldkommen siden mit indsidde, at et eventuelt nedsla ikke kunn rokk fast min selvfolelse (jeg siger tak til adskillig ars terapi og besv?r ved hj?lp af at hitte min urokkelige grundv?rdi). Eg troede i end adskillig basis ar, s?rli som teenager og i tyverne, at jeg fik min v?rdi tildelt af andre.

Eg har lagt min arv i andres – s?rli m?nds – h?nder, plu sa snart ma end kastede mig pa gulvet, har eg oversat det oven i kobet min s?rli v?rdiloshed. Jeg har ladet det g?lde op til andre, hvor min v?rdigenstand matte defineres, plu eg har ledt i henhold til mit selvv?rd alle andre steder endn der, hvor det hele tiden havde v?ret hos mig i egenperson.

Alligevel var det fuld finalesejr at spor, at mit selvv?rd ikke sandt mere var inden fo idr?t, og at det ikke ogs var min kostbarhed som hoved – plu s?rli som kvinde – der var oven i kobet fredsforhandling.

Det var selv fuld sejr pr. bade min egen hjerte plu min omverdens slutshamer, der sikke mange gange har fortalt mig, at den kategori ikke var tilborli. Eg er rundet af sted 90’erne plu 00’ernes popul?rkultur, hvor Roz Doyle fra tv-serien Frasier blev evigt slutshamet, plu hvor Samantha Jones fra se and the centrum ikke kunne berette hvis aldeles nuv?rend sexpartner, hvis ikke at hunkon have fo eje aldeles apropos med pa vejen gid sin losagtighed.

Eg er rundet bor veninder, der fortalte mig, at eg burde udstrale lidt yderligere ”you want me, but you can’t kolonihave me”-energi, plu bor alt omverden, der gjorde alt uskyld ind bor evindelig at paminde mig forudsat, at jeg sasom hunkonsv?sen skulle v?re den passive del, der blev scoret plu erobret – og at det modsatte ikke var v?rdigt i hoj grad, ikke ogs feminint vel, ikke sandt dydigt ganske vist.

Omsider var det aldeles komplet generel choksejr for den fabulous enli woman, eg er, da eg blev mindet gid, at der stadig findes mennesker i jord, der kan erhverve mig indtil at angre noget sasom helst – og at det er fuldt ud lovgyldig hvilken mig at handle ‘ind inden fo det, nar jeg moder det.

Herreekviperings Handler hvis meget yderligere

Eg folte mig st?rkere, end som jeg havde gjort flo fortil eg havde set noget, jeg syntes, var nervepirrend, og eg var moment i passage tillig at anerkende mit ambition hvis at erhverve lov at konstatere lidt snarer i lobet af det.

Dybest set handlede det hele omkring derefter meget l?nger endn hvis blot denne indbydels indtil t?nkelig casual sex – sikken det kan overfores indtil end en hel del andre situationer i mit liv; lonforhandlingen, datinggamet, veninderelationen, ans?ttelsessamtalen. Det heste handler gid troen i lobet af vores s?regen kostbarhed.

Om at tillid inden fo, at vi er v?rdige vel til at badematte onske damp noget, plu nyttehave modet oven i kobet at transmittere afholdt tydeligt hen i det store udland. Det kan foles styrkende, helende plu fuldst?ndig igennem magtfuldt at tilkendegive sine onsker og gore, som forudsat fol s?dvanligvis ma g?lde herti, i stedet foran at tale sig som sada neda pa forhand.

Derefter safremt virk ser noget, du over kunne fiktiv dig? Ja, omsider er det legitim at transmittere dit ambition ind i verden (salede med respekt fortil andres gr?nser plu alt inde hvidvask situationsfornemmelse, selvfolgelig).

Han sagde i ovrigt ”ja” oven i kobet at ses, dyreha den p?ne hankon – og andri viste https://internationalwomen.net/da/afrikanske-kvinder/ sig i ovrigt at g?lde uden videre sa sod og sexet, idet forstehandsindtrykket havde lovet mig – alligevel det var overhovedet ikke sandt det vigtigste. Det vigtigste var nemlig, at jeg overhovedet spurgte.

Hvor lad em pagribe livet, mulighederne og potentialet – og chancen for fuldfort date (maske oven i kobet flere) inklusive et indtagende menneske. Foran en ejendel er tryg Vi ovis ikke det, vi onsker, dersom vi ikke ogs siger vores onsker hojt. Det kan maske foles lidt farligt, safremt de er ude af tr?ning, endskon det v?rste, der kan h?nde, er, at vi muflon et i.

Plu inklusive det sagt vil eg afslutte ved hj?lp af fuld teorem, jeg fordum horte, og som jeg endog i sig selv tr?ngte i tilgif at bryde mindet omkring