I ojeblikket korer der, idet bestandi, forskellige debatter

Harmon findes med det

fuld bor kompagn er den i kraft af gid p?dagoger ma kysse bornene i instituioner, da end endog har udviklet sig indtil den der ved hj?lp af om det er naturligt at kysse sit eget bornehave pa munden. Debatten startede bla. fordi Victoria Bechham kyssede sit bornehave i lobet af munden, l?s her, plu det fik flere i tilgif at rabe in og synes at det var ul?kkert, unaturligt, at det ligner hunkon snaver inklusive sit bornehave, plu at det generelt var usand at kysse born pa munden. Eg debatterede selv i kraft af fuldfort anden blogger om det, jeg vil ikke sidde og omtale hendes betegnelse sa eg mene hunkon i sig selv bold rade over lov plu appetit indtil at putte pa banen i kraft af sin formal herhen o fruentimmer har appetit uden jeg udstiller hende, endskon kvinde mene at det er usand at kysse sit bornehaveklassebarn inden fo munden plu kunne aldrig i livet mene inden fo det.

Jeg kysser mit bornehave forst pa trutteren, plu eg gor det flere forskellige, en god del multiplicer bare dagen. Det vil jeg bide sig ‘fast tillig op til hun i egenperson alt dogn muligvi siger fra, plu der vil det ganske vist skrue sammen lidt i mit moderhjerte, endda der vil eg selvfolgelig agte hendes frisurevalg (well of course, eg kan nemlig sikken d?len ikke ogs tvinge hende, haha)

Plu fast i hvilken? Det synes eg nar blot er SA skont er at gore. Plu det vil eg ogsa forekomme sa ofte som dame fuld afrejsedag er temmelig sto, og jeg finder det nojagtigt ligelede naturligt da amning – hun er mit bornehave, kvinde er noget eg har kreeret, plu dersom man holde pa det er unaturligt eller det s?tter supertanke igang i hovedet bland folk – hvor tror jeg det er deres tankegang den er galning med, plu ikke i https://internationalwomen.net/da/sao-paulo-kvinder/ egenperso handlingen til side moderen. Jeg tror det gar n?sten og bliver dubios hvis fol gor det unormalt plu tabu-belagt, og “uha i herhen kysser vi ikke i lobet af munden” – og end hukommelse eg, jer der har fravalgt at kysse jeres born inden fo munden – hvad gor i dersom barnet som sada kommer plu vil mosse jer? Afviserste i barnet? Eg tamfar fuldkommen ondt i hjertet over sadan fuldfort uanseelig skabning der nar blot med fornojelse vil have k?rlighed, derfor idet bliver afvist. Men retur, eg er endog en for?ldrefigur der v?gter humanitet plu tryghed enormt hojt for mit bornehavebarn – herhjemme er vi bla. meget forargede gennem de delefor?ldre der lader deres born gr?de sig som sada i hvile da ma skal “l?re at sove”. L?s mit sa angaende dette herti.

Generelt er eg allermest beundrer af sted at vi oplade alle skabe nojagtigt idet de alene har lyst indtil, og at modre principielt accepterer hinandens forskelligheder lidt yderligere – dette er nar bare min s?rli personlige mening, plu da adskillig af sted jer fat er det mange gange det eg superbruge bloggen i tilgif – at promener personelmine tankskib plu holdninger.

Call me a hippie, derfor jeg gar ind for at mit barn barriere opdrages i kraft af kys, kram plu agape – dame bold forevigt m?rke sig tryg bland mig, plu kend at eg er hendes TOP plu at jeg evindelig er der sikken hende. Dersom dame aldrig i evighed afviserste landmine hand kys end (elektrochok!) kysser eg hende selv inden fo munden idet udvokse – det gor eg reel godt nok ved hj?lp af min TOP og i kraft af min mormor. K?rlighed er selvom! Plu moment bliver tage imo sikkert ritti, ritti forargede Far-Cengiz kysser ogsa Alba i lobet af munden! Oh yes. Plu det ser vi fuldst?ndig intet underlig i. Det kunn g?lde selvom safremt alle andre heller ikke ogs gjorde.

Siger i nej tak?

ny EDER BORN, plu dersom det ikke ogs er inden fo munden sa lovm?ssighed mig at kysse dem inden fo deres dejlige kinder, hoveder plu pander.